Mot nya mål

Sju månader har gått sedan mitt senaste inlägg. Under den tiden har jag inte fått någon bok utgiven och inte spelat in ett endaste avsnitt av Författarpodden. Men jag har lagt ett manus i byrålådan (eller utkastmappen) och påbörjat ett nytt, jag har jobbat som redaktör och jag har blivit vald till ordförande för Svenska Freds, världens bästa och äldsta fredsförening. Så stort, coolt, svindlande läskigt och peppigt.

Mitt mål under de kommande två åren är att vi ska gå från åtta tusen medlemmar till åtta miljoner. För vem vill inte ha fred?

Just nu har jag just återhämtat mig från fyra dygn i Almedalen med efterföljande dunderförkylning. Slår i spikar i allt möjligt på landet och läser böcker om fredsbyggande.

Jag har filosofiska samtal med min sjuåring och mindre djupa men alltmer ordrika utbyten med min två-och-ett-halvt-åring. Jag känner ofta en intensiv lycka över hur jävla bra jag har det. Men jag gråter också en hel del över hur orättvis världen är och samlar kraft inför att förändra det.

Det kommer inte att bli mycket mer bloggande här framöver. Men följ mig gärna på Svenska Freds ordförandeblogg, där jag förhoppningsvis håller ett lite högre tempo.

Och i sinom tid är jag säkert tillbaka här också.

 

Lämna en kommentar
Kommentar: