20. Denna månad, detta år

Årsslutet forsade fram och tiden åt upp sig själv. Jag får alltid för mig att december är den svåraste tiden på året, men det är i februari och mars som våren alltid känns som avlägsnast.

Vi har rest bort i januari flera år i rad, varit borta hela månaden. För snart två år sedan var vi i Costa Rica. Då såg vi februari flyga förbi genom fönstret på neonatalavdelningen, hann knappt landa. Förra året vid samma försökte jag ta mig fram med barnvagnen på Solnas oplogade gator och hatade att vara föräldraledig. I år vill barnet åka bräda i backen. Nour är det tydligaste tecknet på tiden som går. Orden forsar ur hennes mun, hon härmar allt jag säger.

Jag är bra på att avge nyårslöften och att bryta dem. Jag är bra på att börja blogga och sluta igen.

2011 ska inte inte sluta blogga. Jag ska inte sluta träna eller sluta skriva dagbok heller för den delen. Men jag ska bli klar med min roman. Och jag ska ta examen, efter tusen svåra sabbatsår.

3 kommentarer till “20. Denna månad, detta år”

 1. Minja skrev:

  Jag läser dina inlägg ibland och hoppas att du ska fixa den där examen. Jag kämpar på med min nya.

 2. MiaSwing skrev:

  Men vilken härlig blogg. Läste några av dina inlägg och gillar när du vänder på stenarna och tänker tvärtom.
  Vad glad jag blev att jag hittade hit.
  Önskar dig ett fint 2011

 3. Agnes skrev:

  Minja: jag ska i mål och tror att du också når dit snart.

  Mia: vad glad jag blir. Gott 2011 till dig med.

  Kram

Lämna en kommentar
Kommentar: