Min första bloggbeef

Strax efter min tillagda fundering över ordvalet i föregående text, dök detta inlägg upp på Martin Melins blogg.

Bild 2

Och jag svarade förstås:

Hej Martin.

Jag är ledsen om du blev sårad av mitt blogginlägg. Skälet till att jag lät ordet ”korkad” skrivas ut och publiceras, var för att jag, som du också påpekar, syftade på inlägget och inte på dig som person. Du hade ju själv, i nämnda inlägg, gjort narr av en mamma (som möjligen hade kunnat vara jag) som önskade förändra sitt barns dagissituation. Så jag hakade på tonen, kan man säga.

Jag hoppas även att det du säger om Charlie, att han skulle få gå i vilka kläder han vill till dagis, får bli kär i pojkar som flickor och välja dockor framför bilar när som helst, utan att du skulle känna annat än glädje och stolthet över honom, är sant. Jag hoppas också att även din dotter fått chans att sitta på gräsklipparen med dig någon gång. Längtan efter fart och fläkt och framför allt, att få vara nära sin förälder, är väl ändå inte könsbetingat?

Vi låter våra barn välja själva, bland de alternativ vi erbjuder dem. Den makten kommer vi inte ifrån som föräldrar.

Tack för att du uppmanar dina läsare att köpa min bok. Den finns i pocket nu för övrigt. Tack också för att du valde ut den allra bästa delen av Svenskans recension 🙂 Men som min redaktör sa en gång: All publicitet är bra publicitet.

/Agnes

9 kommentarer till “Min första bloggbeef”

 1. Frida Gro skrev:

  Men suck. Vilket extremt lågt sätt att ta kritik och snappa upp möjligheten till en viktig diskussion (syftar på Martin). Det hedrar dig Agnes, att du inte gräver fram något av allt det som publicerats om ”Coola pappan”, i ditt (utmärkta) svar till honom.

 2. clara skrev:
 3. Johannes skrev:

  Men snäll flickor.
  Om ni hopar på en person, i det här fallet Martin, så får ni väl inte börja gråta när han ger svar på tal.
  Clara, i ditt fall var du ju helt fel ute när du skrev om skaer du inte hade en aning om. Eller hur?

  // Johannes, tvåbanspappa

 4. Frida Gro skrev:

  Pojken,

  vem har börjat gråta?

  Som sagt, jag tycker inte att Martins inlägg var ett svar på tal utan ett pinsamt försök till slag under bältet.

 5. Stefan skrev:

  Helt otroligt vilken patetisk människa. Nu har vi alltså tre olika bekanta som kommenterat hans blogg och inte hållit med honom till viss del eller inte alls och det verkar vara extremt jobbigt för Herr dokusåpapolis. Undrar hur han hinner ta hand om sina barn när det verkar som han inte gör annat än sitter och letar efter människor som inte alltid tycker som honom.

  Gillar dig blogg Agnes och hälsa familjen

 6. Lucho skrev:

  Shit snacka om översittarkommentar. Sarkasmen och ironin bara väller ut från polisens läppar. Höhöhö på högsta nivå. För att inte snacka om lill-underhuggaren Johannes kommentar. Om inte Melins förra kommentar var tillräckligt korkad för läsarna så var iallafall den senaste det. Bra svarat Agnes och att du inte provoceras av ”demokratikämpen” Martin. Ser fram emot fler av dina inlägg i debatten!

 7. Agnes skrev:

  Johannes: Jag har inte kommenterat din kommentar eftersom Frida gjorde det så bra. Och frågan du ställde var väl främst riktad till Clara. Men jag vågar faktiskt ta mig friheten att hävda, att hon har bra koll på vad hon pratar om.

  I övrigt kan jag tycka att Martin Melins sätt att bemöta mitt allra första inlägg med, handlade om något helt annat än att ge svar på tal.

  Ha det gott.

 8. Agnes Hellström » Inskolad/Våra barns fria val, del 2 skrev:

  […] Men det kommer väl utvecklingssamtal och föräldramöten. Där jag kan vara den där kvinnan Martin Melin redan pekat ut mig som. […]

 9. Jonah Gedris skrev:

  My spouse and i ended up being quite joyous that Jordan managed to do his investigations while using the ideas he got through the blog. It is now and again perplexing just to choose to be giving for free points which some other people could have been making money from. Therefore we take into account we need the blog owner to be grateful to because of that. The type of illustrations you have made, the easy blog navigation, the friendships your site aid to create – it is most great, and it’s letting our son and us consider that that matter is exciting, which is incredibly serious. Thanks for all!

Lämna en kommentar
Kommentar: